kampvuursessie: zo werkt onbewuste TRANSITIE

“Laat kampvuren werken voor jouw duurzame transitieopgave!” Doel? Werken aan een procesdoorbraak – met behulp van het onbewuste – voor jouw duurzame transitieopgave.

Wil jij onbegrensd potentieel aanboren voor jouw duurzame transitieopgave? Omdat je ervaart dat jij en jouw kernteam niet verder komen dan die ene kiem, vastlopen in bureaucratie of er energie weglekt in de onderlinge samenwerking.

Laten we aan de slag gaan met het onbewuste! Datgeen wat er onder de ‘ijsberg’ plaatsvindt, zoals overtuigingen, drijfveren, gevoelens, waarden en gedachtes. Alles wat we niet bewust waarnemen in zowel onszelf als individu als in relaties met anderen, in de groep(sdynamiek) en in de samenleving.

In deze kampvuursessie zetten we duurzame transitieopgaves centraal. Waar schuurt ’t voor jou, welke barrières kom je tegen en waar loop je vast? In een veilige setting ga je, met inzet van de groepswijsheid en een dieper bewustzijn, op zoek naar een vernieuwend blikveld; waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kom je daar? Zodat jij en jouw kerngroep een waardevolle volgende stap kunnen zetten in jullie transitie in het organiseren, samenwerken en doen.

En we laten ons inspireren door de natuur. Wat kun je leren van een goed gewortelde eik, een zelforganiserende mierenkolonie of een nieuwsgierig roodborstje?

 • Neem jouw eigen overtuigingen en duurzame opgave onder de loep om te werken vanuit symbiose, gezonde groei en overvloed
 • Leer meer over fractalen en ontdek welke patronen in jouwzelf en in de groepsdynamiek van jouw kerngroep de impact op jouw duurzame opgave mogelijk bevorderen en/of hinderen
 • Ga spelen in de natuur om net als kinderen één en ander te bekijken met een onbevangen, nieuwsgierige blik

Concreet aanbod:

 • Oefen met diverse praktische handvatten, direct in te zetten in de samenwerking met jouw kerngroep
 • Doe vernieuwende inzichten op voor jouw specifieke opgave en vraagstuk
 • Doorbreek vastgeroeste patronen
 • Wissel ervaringen uit met andere duurzame helden
 • Geniet van het kampvuur op een inspirerende plek

Voor wie:
Voor duurzame pioniers, voorvechters, frisdenkers en doordouwers. Je kunt als individu meedoen, maar ook met jouw kerngroep. Interesse in een (maatwerk) incompany kampvuursessie, in te plannen op een voor jullie geschikt moment (en locatie)? Neem dan via info@startmet8.nl contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie:

 • Wanneer*: Donderdag 13 september van 13.00u tot 17.00u
 • Waar: Oker**, Rijksstraatweg 23 in Schipluiden (vlakbij Delft)
 • Kosten: €125,- (excl. BTW) per persoon
 • Er is plek voor max. 8 personen

*Overige datum in 2022 is 15 november, ook van 13u tot 17u. Locatie van deze sessie volgt nog.
**Oker ligt in poldergebied Midden-Delfland. De omgeving leent zich uitstekend voor uiteenlopende wandelingen. Ons basiskamp is een omgebouwde schuur omgeven door gastvrijheid en sfeer. En bovendien is de schuur energieneutraal en ingericht met oude bouwmaterialen, tweedehands meubilair en natuurlijke materialen.

  Comments are closed.

  Kop koffie, wandeling of kampvuur?