Introductie: zo werkt (groeps)onbewuste TRANSITIE

“Laat (symbolische) kampvuren werken voor jouw duurzame transitieopgave!” Doel? Werken aan een procesdoorbraak – met behulp van het (groeps)onbewuste – voor jouw duurzame transitieopgave.

Wil jij onbegrensd potentieel aanboren voor jouw duurzame transitieopgave? Omdat je ervaart dat jij en jouw kernteam niet verder komen dan die ene kiem, vastlopen in bureaucratie of er energie weglekt in de onderlinge samenwerking.

Laten we aan de slag gaan met het (groeps)onbewuste! Datgeen wat er onder de ‘ijsberg’ plaatsvindt, zoals overtuigingen, drijfveren, gevoelens en gedachtes. Alles wat we niet bewust (kunnen) waarnemen in zowel onszelf als individu als in relaties met anderen, in de groep(sdynamiek).

In deze online en fysieke kampvuursessies zetten we duurzame transitieopgaves centraal. Waar schuurt ’t voor jou, welke barrières kom je tegen en waar kom je niet verder? In een veilige setting ga je, met inzet van de groepswijsheid en een dieper bewustzijn, op zoek naar een vernieuwend blikveld. Dit doen we met behulp van onder meer tribe rollen, letterlijk luisteren, een quaker setting, stiltewandeling of een visualisatie oefening. Zodat jij een waardevolle volgende stap kunt zetten in jouw transitie in het organiseren, samenwerken en doen.

Voor wie:
Voor duurzame pioniers, voorvechters, frisdenkers en doordouwers. Je kunt als individu meedoen, maar ook met jouw kerngroep. Interesse in een (maatwerk) incompany kampvuursessie, in te plannen op een voor jullie geschikt moment (en locatie)? Neem dan via info@startmet8.nl contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie:

 • Donderdag 14 oktober van 9.30u tot 11.00u
  Online sessie: de Zoom gegevens ontvang je t.z.t.
  Aan deze online sessie zijn geen kosten verbonden, maar schrijf je alleen in met een volle ‘JA’!
 • Donderdag 11 november van 13.30u tot 17.00u
  Waar: Vijverschie*, Schieweg 212 in Schipluiden
  Kosten: €75,- (excl. BTW) per persoon en €250,- (excl. BTW) per kerngroep (4 personen).
  Er is plek voor max. 16 personen.

* De Vijverschie. Een plek in de polder, vlakbij Delft. Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Waar je je hoofd kan vullen. Of leegmaken. Waar tijd is om dingen te laten landen. Of juist opstijgen. Waar je samenkomt om te leren. En te verleren. Net geen eiland, wel een weiland.

  Comments are closed.

  Kop koffie, wandeling of kampvuur?