Introductie: zo werkt onbewuste TRANSITIE

“Laat kampvuren werken voor jouw duurzame transitieopgave!” Doel? Werken aan een procesdoorbraak – met behulp van het onbewuste – voor jouw duurzame transitieopgave.

Wil jij onbegrensd potentieel aanboren voor jouw duurzame transitieopgave? Omdat je ervaart dat jij en jouw kernteam niet verder komen dan die ene kiem, vastlopen in bureaucratie of er energie weglekt in de onderlinge samenwerking.

Laten we aan de slag gaan met het onbewuste! Datgeen wat er onder de ‘ijsberg’ plaatsvindt, zoals overtuigingen, drijfveren, gevoelens, waarden en gedachtes. Alles wat we niet bewust waarnemen in zowel onszelf als individu als in relaties met anderen, in de groep(sdynamiek) en in de samenleving.

In deze kampvuursessie zetten we duurzame transitieopgaves centraal. Waar schuurt ’t voor jou, welke barrières kom je tegen en waar loop je vast? In een veilige setting ga je, met inzet van de groepswijsheid en een dieper bewustzijn, op zoek naar een vernieuwend blikveld. Dit doen we met behulp van praktische handvatten zoals tribe rollen, letterlijk luisteren, ijsbergmodel voor systeemverandering, een quaker setting, stiltewandeling of een visualisatie oefening. Zodat jij en jouw kerngroep een waardevolle volgende stap kunnen zetten in jullie transitie in het organiseren, samenwerken en doen.

Concreet aanbod:

 • Oefen met diverse praktische handvatten, direct in te zetten in de samenwerking met jouw kerngroep
 • Doe vernieuwende inzichten op voor jouw specifieke opgave en vraagstuk
 • Doorbreek vastgeroeste patronen
 • Wissel ervaringen uit met andere duurzame helden
 • Geniet van het kampvuur op een inspirerende plek

Voor wie:
Voor duurzame pioniers, voorvechters, frisdenkers en doordouwers. Je kunt als individu meedoen, maar ook met jouw kerngroep. Interesse in een (maatwerk) incompany kampvuursessie, in te plannen op een voor jullie geschikt moment (en locatie)? Neem dan via info@startmet8.nl contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie:

 • Donderdag 11 november van 13.00u tot 17.00u
 • Waar: Vijverschie*, Schieweg 212 in Schipluiden (vlakbij Delft)
 • Kosten: €95,- (excl. BTW) per persoon.

* De Vijverschie. Een plek in de polder. Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Waar je je hoofd kan vullen. Of leegmaken. Waar tijd is om dingen te laten landen. Of juist opstijgen. Waar je samenkomt om te leren. En te verleren. Net geen eiland, wel een weiland.

  Comments are closed.

  Kop koffie, wandeling of kampvuur?