kampvuursessie: zo werkt TRANSITIE op basis van 8 basisprincipes

“Laat kampvuren werken voor jouw duurzame transitieopgave!” Doel? Werken aan een procesdoorbraak – met behulp van de 8 basisprincipes – voor jouw duurzame transitieopgave.

Doel? Bouwen aan een stevig basiskamp ofwel kerngroep om met iedere uitdaging in jouw transitie om te gaan. Want 75% van het innovatiesucces wordt bepaald door sociale innovatie. Om ervoor te zorgen dat jouw kerngroep dé motor wordt (en blijft) van jullie duurzame transitieopgave, voeden we deze met:

 1. harmonie, balans en ritme
 2. veerkracht
 3. wederkerigheid
 4. eigenaarschap
 5. diversiteit
 6. creëren van beweging
 7. collectieve intelligentie
 8. leiderschap

In iedere kampvuursessie zetten we twee van deze basisprincipes centraal. Met een introductie op het thema, praktische handvatten en inspiratie. Zodat jij en jouw kerngroep een waardevolle volgende stap kunnen zetten in jullie transitie in het organiseren, samenwerken en doen.

Concreet aanbod:

 • Oefen met diverse praktische handvatten, direct in te zetten in de samenwerking met jouw kerngroep
 • Doe vernieuwende inzichten op voor jouw specifieke opgave en vraagstuk
 • Doorbreek vastgeroeste patronen
 • Wissel ervaringen uit met andere duurzame helden
 • Geniet van het kampvuur op een bijzondere plek. Een Scandinavische houten blokhut met vuurhaard, midden in de polder met uitzicht op de weides met vogels, hazen en koeien.

Voor wie:
Voor duurzame pioniers, voorvechters, frisdenkers en doordouwers. Je kunt als individu meedoen, maar ook met jouw kerngroep. Interesse in een (maatwerk) incompany kampvuursessie, in te plannen op een voor jullie geschikt moment en locatie? Neem dan via info@startmet8.nl contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie:

 • Wanneer*: Donderdag 13 oktober van 13.00u tot 17.00u (creëren van beweging & diversiteit)
 • Waar: Op Hodenpijl**, Rijksstraatweg 20-22 in Schipluiden (vlakbij Delft)
 • Kosten: €125,- (excl. BTW) per persoon
 • Er is plek voor max. 8 personen

* Overige datum in 2022 is (met bijbehorende basisprincipes): 8 december (leiderschap & collectieve intelligentie), ook van 13u tot 17u. Locatie van deze sessie volgt nog.
**Beleef het ultieme (samen)zijn op Landgoed Op Hodenpijl. Zij kent haar historie als kerk, nu uitgegroeid tot restaurant, cultuurkerk, trouw- en rouwlocatie, centrum voor gezondheid en welzijn, vergaderplek en boerderij. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ontdekken wie ze zijn en wat zij willen en waar ze zich bewust kunnen worden van hun kracht en talent. Ons basiskamp is de blokhut die zich bevindt op het aanliggende terrein Hoeve Levenslust, een weids stiltegebied.

  Comments are closed.

  Kop koffie, wandeling of kampvuur?