Level 1: zo werkt onbewuste TRANSITIE

“Laat stamberaden werken voor jouw duurzame transitieopgave!” In een dag, in een groene en rustige omgeving, nieuwe inzichten en handvaten opdoen voor jouw duurzame transitieopgave. Doel? Werken aan een procesdoorbraak – met behulp van het onbewuste – voor jouw duurzame transitieopgave.

Wil jij onbegrensd potentieel aanboren voor jouw duurzame transitieopgave? Omdat je ervaart dat jij en jouw kernteam niet verder komen dan die ene kiem, vastlopen in bureaucratie of er energie weglekt in de onderlinge samenwerking.

Laten we aan de slag gaan met het onbewuste! Datgeen wat er onder de ‘ijsberg’ plaatsvindt, zoals overtuigingen, drijfveren, gevoelens, waarden en gedachtes. Alles wat we niet bewust (kunnen) waarnemen in zowel onszelf als individu als in relaties met anderen, in de groep(sdynamiek) en in de samenleving.

In deze sessie zetten we duurzame transitieopgaves centraal. Waar schuurt ’t voor jou, welke barrières kom je tegen en waar kom je niet verder? In een veilige setting ga je, met inzet van de groepswijsheid en een dieper bewustzijn, op zoek naar een vernieuwend blikveld. Dit doen we met behulp van onder meer Theory U, Deep Democracy, the eight-step approach (Changing the Game) of Clean Language. Zodat jij een waardevolle volgende stap kunt zetten in jouw transitie in het organiseren, samenwerken en doen.

En dat allemaal op een bijzondere plek, in een Scandinavische houten blokhut met vuurhaard, midden in de polder met uitzicht op de weides met vogels, hazen en koeien.

Voor wie:
Voor duurzame pioniers, voorvechters, frisdenkers en doordouwers. Je kunt als individu meedoen, maar ook met jouw kerngroep. Interesse in een (maatwerk) incompany beraad, in te plannen op een voor jullie geschikt moment en locatie? Neem dan via info@startmet8.nl contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie:

  • Wanneer: Dinsdag 7 december van 9.30u tot 17.00u
  • Waar: Op Hodenpijl*, Rijksstraatweg 20-22 in Schipluiden
  • Kosten (incl. lunch): €225,- (excl. BTW) per persoon en €750,- (excl. BTW) per kerngroep (4 personen).
  • Er is plek voor max. 12 personen.

* Beleef het ultieme (samen)zijn op Landgoed Op Hodenpijl, vlakbij Delft. Zij kent haar historie als kerk, nu uitgegroeid tot restaurant, cultuurkerk, trouw- en rouwlocatie, centrum voor gezondheid en welzijn, vergaderplek en boerderij. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ontdekken wie ze zijn en wat zij willen en waar ze zich bewust kunnen worden van hun kracht en talent. Ons basiskamp is de blokhut die zich bevindt op het aanliggende terrein Hoeve Levenslust, een weids stiltegebied.

    Comments are closed.

    Kop koffie, wandeling of kampvuur?