Aanbod

Ga je mee op reis?

Opleiding

Jaaropleiding: zo werkt TRANSITIE

Wat gaat 2021 jou als duurzame pionier brengen? start met 8 nodigt je uit mee op reis te gaan in de jaaropleiding 'zo werkt TRANSITIE' (februari 2021 t/m februari 2022). De opleiding is erop gericht om een stevig basiskamp te vormen – met behulp van 8 basiswaarden – om met welke uitdaging dan ook om te kunnen gaan.

We gaan in de opleiding als groep met elkaar op reis. Stap voor stap de ultieme ‘tribe’ vormen door gedurende het jaar samen op te trekken. In de natuur rondom het letterlijke en figuurlijke kampvuur en in de praktijk oefenen en nog eens oefenen. Om het geleerde eigen te maken. En elkaar uitdagen en verrijken om zoveel mogelijk impact te maken in de diverse duurzame transitieopgaves, waarbij we op ieder moment terug kunnen vallen op het basiskamp.

Wat levert de jaaropleiding concreet op?

  • Resultaatdoel:
    Het creëren van een stevig basiskamp (ofwel team) om een duurzame transitie met blijvende impact te realiseren.
  • Gedragsdoel:
    De deelnemer kiest uit de toegereikte praktische handvatten een aantal methodes of tools die de deelnemer (met een vertaalslag) toepast in de praktijk.
  • Opleidingsdoel:
    De deelnemer kent de 8 basisprincipes voor het organiseren, samenwerken en doen van en in transities, ziet het nut van deze principes in om deze toe te passen in de praktijk en beheerst de vaardigheden om dat ook te doen.